Литинг - Светлина во просторот, Lexan, Plexy, Лексан поликарбонатни плочи, Акрилни плочи Плекси, Звучни бариери, Метални панели за звучни бариери, Профили, гума и трака, Архитектонска подготовка и изведба

Референтни објекти

litingСо оглед на долгогодишното присуство во градежништвото, нашиот стручен тим има изведено многу објекти ширум Македонија, но и во Косово, Србија, Албанија, Русија и Узбекистан.


litingПревземи целосна референтна листа